logo martin system

Octrooien

STIMULATIE MET CONSTANTE GEVOEL (S.S.C.)

De S.S.C. is een echte revolutie in de wereld van elektronische toestellen voor hondentraining die het dier kan stimuleren in alle mogelijke weersomstandigheden met behoud van dezelfde intensiteit van prikkeling. Het is niet mogelijk ongewild excessieve prikkelingen teweeg te brengen in geval van variatie van de vochtigheidsgraad van de pels van het dier.

NEW HIGH VOLTAGE (N.H.T.)

Met deze technologie kan men sterk de dimensie beperken van de componenten die de elektrostatische prikkeling van de educatieve halsbanden genereren. De halsband Micro Trainer is het resultaat van dit octrooi. Wij spitsen onze inspanningen toe op het welzijn van het dier.

Dankzij de N.H.T. konden wij halsbanden ontwikkelen met beperkt gewicht en weinig hinder, met een ergonomische vorm en net als al onze halsbanden ook uitgerust met de S.S.C.

FINGER KICK

De fi nger kick is een handenvrije kit, een ring die het overneemt van de afstandsbediening. Met zijn verwaarloosbaar gewicht en uitgerust met een rekbaar fi xeringsbandje draagt de gebruiker de ring rond een van zijn vingers en stuurt hij signalen via de zender (de afstandsbediening) die hij, bijvoorbeeld, in een zak steekt. Dit accessoire stelt de gebruiker in staat de handen in alle situaties vrij te houden en biedt hem een ongezien comfort.