logo martin system

Martin System

De nv. MARTIN, het familiebedrijf dat Charles Martin en zijn echtgenote in 1978 oprichtten, oefent zijn activiteiten uit in de sectoren van de elektriciteit en de elektronica.

Doorheen de jaren hebben hun kinderen, Joseph en Françoise, de onderneming als medewerkers vervoegd. Sinds de oprichting commercialiseert de onderneming onder meer elektronisch materiaal voor hondentraining.

Charles Martin en zijn zoon zijn echte hondenliefhebbers en zij beslisten hun eigen technologie te ontwikkelen voor hondentraining op afstand. Het merk MARTINSYSTEM zag het daglicht.

Dit was een ambitieus project dat aan de voorwaarden moest beantwoorden van betrouwbaarheid, stevigheid, functionaliteit en ernst gewenst door het team.

Verschillende jaren onderzoek en strenge testen leidden tot een product dat stapsgewijs een omwenteling heeft teweeggebracht in de wereld van de jacht en de hondentraining.

De antiblafband en opsporingshalsband komen binnenkort de educatieve halsband, de onzichtbare omherning, vervoegen.

De firma beschikt over nauwkeurig geselecteerde medewerkers van wie de competenties unaniem worden erkend en ontwikkelt producten die op wereldvlak op de voorhoede staan qua technologieën.

Verschillende internationale brevetten vormen de bekroning van de inspanningen geleverd door het team van MARTINSYSTEM : S.S.C., Finger Kick, Frequency Hopping.

MARTINSYSTEM wil bovenal het dier respecteren en stelt dan ook materiaal voor waarvan de technische kenmerken strikt de aanbevelingen van de ECMA respecteren en die in veel gevallen nog verder gaan.

MARTINSYSTEM stelt ook zijn competenties ten dienste van de integratie van zijn RF-technologie, van het ontwerp en de vervaardiging van elk sterk presterend radioproduct met bediening.

MARTINSYSTEM is sinds 1978 actief met zijn spitstechnologie.